Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Chronický zánět mandlí - tonsillitis chronica

Povedali mi, že mám tuto diagnozu plus mam hodnoty ASLO - 1660 aktualne..minuly rok som mala 2800..vtedy som sa po celom tele vyhadzala chrastymi..po prelieceni polrocneho brania penklenu mi to kleslo na 1660 a rohodli sa ze mi vyberu mandle a od vtedy nic.. co mam robit a co to vlastne mam?

Odpovědi na otázku

Poraďte se se svým lékařem.
asi Vám budou chtít mandle odstranit, já osobně jsem proti tomuto zákroku
pravděpodobně bude třeba mandle odstranit
nechte si udělat kontrolní odběry
Nechte si udělat odběry a chtějte vysvětlení od lékaře..
Nechat vytrhnout.
Nechat si udělat vyšetření, léčím se na alergologii a ASLO mám 137. Dojít si k obvodnímu lékaři ať Vás pošle na odborné vyšetření.
Udělejte si odběry a budete mít klid
Udělejte si odběry a budete mít klid
pokud se zánět nedá přeléčit, asi vytrhnout,,jakýkoli zánět v těle není dobrý
ASLO klesá pomalinku a dlouho to trvá,než klesne
Presne tak...to same mi bylo receno take...mel jsem stejny problem, takze mi museli mandle vzit...duvodem byla i planovana operace srdce takze duvodu bylo dost...pote mi bylo receno ze ASLO bude jeste nejakou dobu klesat
Hodnota ASLO klesá pomalu, takže po odeznění infekce může dlouho přetrvávat vysoká.