Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nachlazení,zánět dutin, kašel

Jaké učinné volně dostupné léky a potravinové dopňky je možné použít v případě nesnášenlivosti vitaminu C, kyselého ovoce a zeleniny u chroicky zánětlivé sliznice žaludku následkem zvýšené produkce kys. solné. Předem děkuji za odpověď.M

Odpovědi na otázku

Zinek.Ryže,brambory dokonce i skorice
doporučuji brát enzymy,jsou různé přípravky v lékárně,a vitamíny ve vyšších dávkách
Lék proti nachlazení a následnému kašli je cibule. Cibulový sirup Nakrájíme 3 cibule na kolečka. Postupně je vrstvíme do nádoby a prosypáváme cukrem (nejlépe třtinovým). Nakonec přikryjeme a necháme odstát. Za několik hodin pustí cibule šťávu, kterou slijeme do skleničky. Sirup podáváme při kašli několikrát denně po lžičkách. Cibulový čaj Do 200 ml vroucí vody dáme na 5 minut vařit 2 nadrobno nakrájené cibule. Necháme 10 minut vyluhovat, scedíme a osladíme medem. Pijeme několikrát denně.
Doporučuji zinek,echinaceu,propolis
DOPORUČOVALA BYCH VYHLEDAT LÉKAŘE,DOPORUČÍ VHODNÉ LÉKY.
Určitě bude lepší poradit se v tomto případě s lékařem - A sindu sbírá bodíky - hehehe ... odpoví na vše, pište rovnou jemu :D
Vynechala bych veškeré ovoce a nasadila lehkou dietu, třeba pár brambor s máslem a sojové mléko, nebo jogurt k tomu...a hlavně jít k lékaři
Určitě se poraďte s lékařem. Měla jsem podobný problém-slinivka plus žlučník a měla jsem do toho virózu. Raději jsem se informovala u lékaře.
zkusila bych med,jinak vám lékař určitě poradí co můžete jíst a třeba pro vás vymyslí i nějaké vitamínové doplňky
Poraďte se s lékařem. Ale mimochodem tuhle jsem četla studii, že vitamíny z kapslí stejně imunitu neposílí, takže je to skoro i jedno :) I když chápu, že když nemůžete ani ovoce, tak to je blbý.
Poradila bych se odbornikem jaky kombinace jidla ovove jsou pro vas vhodné aby jste to mohla uživat bez toho aby vám to delalo problémy a pomohlo to lečbě
voda s medem a skořicí
tady je lépe poradit se o vhodné dietě s lékařem, lékárníkem nebo nutričním terapeutem
Bezlepková léčba - vyloučení gluten obsahujících látek z potravy - ječmen, pšenice, žito, oves a jejich produkty důležité je číst složení potravin, protože může obsahovat různé formy lepku rýže, kukuřice, brambory a sojová mouka jsou bezpečné pro použití očekávané zlepšení je do 2 týdnů ve vzácných případech, kdy selže léčba je třeba podávat kortikosteroidy nebo cyklosporin (léčba autoimunitní vyvolané nemoci)